Χαλκιδική

Black Lotus Villa, Άφυτος

2 guests
6 guests
1 bedroom
3 bedrooms
2 bathrooms
1.5 bathrooms
38m2
150m2
Show in map

Key features

Themes

Κοντά στην Πόλη
Φιλικό προς την Οικογένεια
Φιλικό προς τα Κατοικίδια
Με Πισίνα

Amenities

WC
pool
Ιδιωτική Πισίνα
dishwasher
Πλυντήριο πιάτων
tv
Τηλεόραση
iron
Σίδερο & Σιδερώστρα
hairdryer
Πιστολάκι Μαλλιών
Wi-Fi
free parking
Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
Μηχανή Espresso
Κλιματιστικό
washing machine
Πλυντήριο ρούχων
towels
Πετσέτες
fully equipped kitchen
Εξοπλισμένη Κουζίνα

σύνολο €0

Καταχωρίστε μια έγκυρη τοποθεσία.
Καταχωρίστε μια έγκυρη ημερομηνία.
Καταχωρίστε μια έγκυρη ημερομηνία.

About

Απολαύστε την απόδρασή σας στην Άφυτο, όπου ο πρωτοποριακός σχεδιασμός συνδυάζεται άψογα με την απαράμιλλη άνεση. Αυτή η νεόκτιστη βίλα είναι ένα δείγμα κομψότητας, με τις ασπρόμαυρες λεπτομέρειες να τονίζουν τη μοντέρνα γοητεία της. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και μέχρι 6 άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν εδώ!

Καθώς μπαίνετε στο εσωτερικό, θα σας υποδεχτεί ένα φωτεινό και ευάερο σαλόνι. Τα μεγάλα παράθυρα πλημμυρίζουν το χώρο με φυσικό φως, αναδεικνύοντας την κομψή, μοντέρνα επίπλωση και την καλόγουστη διακόσμηση. Η ενιαία διαρρύθμιση είναι ιδανική τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση.

Δίπλα στο σαλόνι βρίσκεται μια μοντέρνα κουζίνα. ο κομψός φούρνος και το ψυγείο είναι πάντα σε ετοιμότητα, ενώ το αθόρυβο πλυντήριο πιάτων αναλαμβάνει το καθάρισμα χωρίς προβλήματα. Επιθυμείτε έναν καφέ; Η μηχανή Nespresso είναι στη διάθεσή σας, ετοιμάζοντας το αγαπημένο σας ρόφημα σε δευτερόλεπτα. Και όταν σας ανοίξει η όρεξη, καθίστε στην άνετη τραπεζαρία για ένα χαλαρό γεύμα με τους αγαπημένους σας. Είναι το ιδανικό μέρος για να μαγειρέψετε, να συζητήσετε και να χαλαρώσετε με στυλ. Σε αυτόν τον όροφο υπάρχει επίσης ένα WC.

Ανεβείτε στον επάνω όροφο για να βρείτε τρία άνετα υπνοδωμάτια, το καθένα με ένα μαλακό διπλό κρεβάτι και τη δική του μονάδα κλιματισμού για να κρατάτε τα δωμάτια δροσερά τις ζεστές νύχτες. Θέλετε να φρεσκαριστείτε; Υπάρχει ένα πλήρες μπάνιο ανάμεσα στα υπνοδωμάτια, με σύγχρονες ανέσεις και άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε και να επαναφορτιστείτε.

Έξω, όλα αφορούν την ιδιωτική σας πισίνα – το αστέρι της παράστασης! Περιτριγυρισμένη από άνετες ξαπλώστρες, είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης. Φανταστείτε χαλαρά απογεύματα με τους φίλους σας, κολυμπώντας ή απλά τραβώντας μερικές φωτογραφίες. Με ποτά στο χέρι και καλή διάθεση παντού, εδώ είναι το μέρος όπου δημιουργούνται αναμνήσεις και το άγχος αφήνεται στην πύλη. Καλώς ήρθατε στον χαλαρό παράδεισό σας!

Χρήσιμες πληροφορίες

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η βίλα απέχει αρκετά από την παραλία, γι’ αυτό συνιστούμε σε όλους τους επισκέπτες μας να χρησιμοποιούν αυτοκίνητο. Υπάρχουν 4 ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης.

Τα κατοικίδια ζώα είναι ευπρόσδεκτα.

Οι επισκέπτες διαθέτουν ένα φορητό μπάρμπεκιου.

Υπάρχουν 4 μονάδες κλιματισμού, μία μονάδα σε κάθε υπνοδωμάτιο και μία στο σαλόνι.

 

Σχετικά με τη γειτονιά

Η Άφυτος θεωρείται ένας εξαιρετικός προορισμός διακοπών, που βρίσκεται στη μέση της χερσονήσου της Κασσάνδρας με εύκολη πρόσβαση σε πολλά χωριά και παραλίες. Στην ουσία, σε κοντινή απόσταση λιγότερο από 7 χιλιόμετρα, βρίσκεται η γνωστή πόλη της Καλλιθέας, το επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης της Χαλκιδικής με πλήθος μπαρ & κλαμπ.

Η Άφυτος όμως είναι το πιο γραφικό παραδοσιακό χωριό της Χαλκιδικής και διαθέτει μια μοναδική αρχιτεκτονική κτιρίων, καθώς και μια μικρή γραφική κεντρική πλατεία. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μερικές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, το λαογραφικό μουσείο και μεγάλα σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν επίσης εστιατόρια με φρέσκα θαλασσινά, καθώς και διάφορα καταστήματα και ένα wine bar.

Η βίλα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις  700 μέτρα από την Άφυτο, καθιστώντας την άνετη με τα πόδια. Απλά να είστε προσεκτικοί όταν διασχίζετε τον κεντρικό δρόμο της Αφύτου.

Παρακαλούμε να τηρήσετε τα παρακάτω:

να σεβαστείτε την πολιτική του μη καπνίσματος. Η εγγύηση θα κρατηθεί σε περίπτωση που εντοπιστεί καπνός τσιγάρου στο σπίτι κατά το check out.
Να βγάζετε τα σκουπίδια σας έξω σε καθημερινή βάση. Τα ανακυκλώσιμα υλικά μπορούν να διαχωριστούν, να συγκεντρωθούν σε μεγάλες σακούλες και να πεταχτούν στους μεγάλους μπλε κάδους που βρίσκονται σε όλο τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Χαλκιδικής.
να κάνετε ησυχία κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών ωρών (15:00-17:30) και μετά τις 23:00. Η πισίνα είναι επίσης απαγορευμένη κατά τις ώρες κοινής ησυχίας.
εξοικονομήστε πόρους, τόσο νερό όσο και ηλεκτρικό ρεύμα. Παρακαλώ σκεφτείτε με πιο βιώσιμο τρόπο και μην αφήνετε το νερό να τρέχει άσκοπα ή τα κλιματιστικά να λειτουργούν ενώ οι μπαλκονόπορτες είναι ανοιχτές.