Θεσσαλονίκη

Boho Chic Apartment, Αγία Σοφία, Θεσσαλονίκη

2 guests
3 guests
1 bedroom
1 bedroom
2 bathrooms
1 bathroom
38m2
60m2
Show in map

Key features

Themes

Επαγγελματίας Ταξιδιώτης
Κοντά σε Τουριστικό Σημείο
Φιλικό προς την Οικογένεια
Φιλικό προς τα Κατοικίδια

Amenities

elevator
Ανελκυστήρας
Θέρμανση
tv
Τηλεόραση
iron
Σίδερο & Σιδερώστρα
hairdryer
Πιστολάκι Μαλλιών
Wi-Fi
Μηχανή Espresso
Κλιματιστικό
towels
Πετσέτες
fully equipped kitchen
Εξοπλισμένη Κουζίνα

σύνολο €0

Καταχωρίστε μια έγκυρη τοποθεσία.
Καταχωρίστε μια έγκυρη ημερομηνία.
Καταχωρίστε μια έγκυρη ημερομηνία.

About

Το διαμέρισμα Boho Chic βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και είναι ιδανικό για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη Θεσσαλονίκη.

Το διαμέρισμα Boho Chic βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχει διακοσμηθεί έχοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Η εξαιρετική τοποθεσία του είναι σίγουρα το καλύτερο χαρακτηριστικό του, αλλά σίγουρα οι ανέσεις και τα έπιπλά του θα κλέψουν την καρδιά σας, μαζί με την φανταστική θέα μέχρι την εκκλησίας της Αγίας Σοφίας!

ΑΜΑ: 00000193566 

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτι queen-size και μεγάλο γραφείο, ιδανικό για όσους βρίσκονται σε επαγγελματικό ταξίδι, και είναι εξαιρετικά ευρύχωρο. Το σαλόνι έχει A/C, επίπεδη τηλεόραση, όμορφη διακόσμηση και άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι με την υπέροχη θέα – το ιδανικό μέρος για να επιστρέψετε μετά από μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο ή την παραλία της Θεσσαλονίκης. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, και το διαμέρισμα έχει επίσης αυτόνομη θέρμανση (φυσικό αέριο).

Επιπλέον, το διαμέρισμα Boho Chic βρίσκεται δίπλα στο Scandi Chic Apartment ώστε να μπορείτε να τα κλείσετε μαζί και να περάσετε τις διακοπές σας με την οικογένεια και τους φίλους σας!

AMA: 00002504380

FAQ

  • Υπάρχει χώρος στάθμευσης για το αυτοκίνητο κοντά στο διαμέρισμα;

    Λόγω της κεντρικής τοποθεσίας του διαμερίσματος, θα χρειαστεί να παρκάρετε σε ιδιωτικά πάρκινγκ κοντά στη γειτονιά.

  • Διαθέτει το διαμέρισμα πετσέτες;

    Φυσικά, παρέχουμε πετσέτες σώματος και προσώπου, καθώς επίσης και σαμπουάν και αφρόλουτρα για τη διαμονή σας.

  • Πως γίνεται η παραλαβή των κλειδιών του σπιτιού;

    Κατά την άφιξή σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα σας υποδεχτεί και θα σας παραδώσει τα κλειδιά του διαμερίσματος, παρέχοντας επίσης οποιαδήποτε πληροφορία που χρειάζεστε για την περιοχή μας.

Σημαντικές Πληροφορίες

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση και μπορούν να χρησιμοποιήσουν ό,τι υπάρχει στο διαμέρισμα, το οποίο είναι επίσης κατάλληλο για παιδιά όλων των ηλικιών. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε παρκοκρέβατο, καρεκλάκι ή ακόμα και ένα επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι αν χρειαστεί, γι ‘αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (εγκαίρως!) για οποιαδήποτε ερώτηση.

Πάντα καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας στο διαμέρισμα αυτοπροσώπως. Κατά τη διάρκεια του check-in, υπάρχει μια λεπτομερής περιγραφή του διαμερίσματος, συμβουλές για το πού να φάτε ή να ψωνίσετε στην περιοχή, λεωφορεία που σας βολεύουν κλπ. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή άλλα επείγοντα θέματα.

 

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας

Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπειρία, διαφορετική από εκείνη των ξενοδοχείων – κάτι πιο υπεύθυνο, πιο ανθρώπινο και εν τέλει πιο πολύτιμο. Με αυτό κατά νου, σας παρακαλούμε να μην αντιμετωπίζετε την ομάδα μας ή τις υπηρεσίες μας όπως θα κάνατε σε ένα ξενοδοχείο. Αν ψάχνετε για 24ωρη υπηρεσία δωματίου, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση αλλού. Αλλά αν ψάχνετε για μια άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα … ένα σπίτι μακριά από το σπίτι, τότε είστε πραγματικά ευπρόσδεκτοι!

Σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο, είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε τη διαμονή σας, οπότε απαιτείται το ΑΦΜ του ατόμου που κάνει την κράτηση.

 

Η περιοχή της Αγίας Σοφίας

Η στάθμευση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετικά δύσκολη και πληρώνεται με την ώρα. Σε περίπτωση που έρχεστε οδικώς, παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων για να σας προτείνουμε τους κοντινότερους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης.

Το διαμέρισμα Boho Chic βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ερμού, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Η περιοχή της Αγίας Σοφίας είναι ο τέλειος συνδυασμός εύκολης πρόσβασης στα πάντα και ήσυχης γειτονιάς.

 

Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες
  • μην καπνίζετε.
  • βγάζετε τα σκουπίδια σας καθημερινά. Τα ανακυκλώσιμα μπορούν να διαχωριστούν, να συγκεντρωθούν σε μεγάλες σακούλες και να ριχτούν στους μεγάλους μπλε κάδους που βρίσκονται κάτω από το διαμέρισμα.
  • τηρείτε τις ώρες κοινής ησυχίας:

15:00 – 17:30 και 23:00 – 07:00 (1/4 – 30/9)

15:30 – 17:30 και 22:00 – 07:30 (1/10 – 31/3).

  • εξοικονομείτε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Μην αφήνετε το νερό να τρέχει άσκοπα ή το κλιματιστικό να λειτουργεί ενώ οι μπαλκονόπορτες είναι ανοιχτές.

Σημεία ενδιαφέροντος

  • Πλατεία Αριστοτέλους: 500μ.
  • Λευκός Πύργος: 1χλμ.
  • Αγορά Μοδιάνο: 300μ.
  • Αεροδρόμιο: 17χλμ.