Θεσσαλονίκη

The Wild Lobster Apartment, Θεσσαλονίκη

2 guests
6 guests
1 bedroom
2 bedrooms
2 bathrooms
2 bathrooms
38m2
90m2
Show in map

Key features

Themes

Κοντά σε Τουριστικό Σημείο
Φιλικό προς την Οικογένεια

Amenities

elevator
Ανελκυστήρας
Θέρμανση
iron
Σίδερο & Σιδερώστρα
Wi-Fi
Μηχανή Espresso
Κλιματιστικό
washing machine
Πλυντήριο ρούχων
fully equipped kitchen
Εξοπλισμένη Κουζίνα

σύνολο €0

Καταχωρίστε μια έγκυρη τοποθεσία.
Καταχωρίστε μια έγκυρη ημερομηνία.
Καταχωρίστε μια έγκυρη ημερομηνία.

About

Το διαμέρισμά μας Wild Lobster ανακαινίστηκε πρόσφατα με μοντέρνα έπιπλα και μια αισθητική απλότητας με πολύχρωμες λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το σπίτι τόσο μοναδικό! Είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε!

Ευρύχωρο (90 τμ) και φωτεινό διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους, η Παλαιών Πατρών Γερμανού, είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας και να εξερευνήσετε τη Θεσσαλονίκη ως ντόπιος. Σε απόσταση αναπνοής  από το Λευκό Πύργο και άλλα αξιοθέατα.

Το Wild Lobster Apartment βρίσκεται στον 5ο όροφο του κτιρίου (με ανελκυστήρα) και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, θα βρείτε το όμορφο σαλόνι με 2 καναπέδες (2 άτομα μπορούν να κοιμηθούν εδώ), μια μονάδα A/C, μια SMART τηλεόραση και ένα τραπέζι φαγητού με καρέκλες καθώς και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα, ηλεκτρικές συσκευές (μηχανή Nespresso, τοστιέρα, φούρνος, ψυγείο) και άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι με θέα στο δρόμο και τα παλιά κτίρια της πόλης.

Το υπνοδωμάτιο I διαθέτει διπλό κρεβάτι, γραφείο, ντουλάπα, ανεμιστήρα οροφής και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα. Το υπνοδωμάτιο II έχει διπλό κρεβάτι, ντουλάπα και ανεμιστήρα οροφής.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη μπάνιο με ντους!

AMA: 00002137977

FAQ

  • Είναι κεντρική η τοποθεσία του διαμερίσματος;

    Ναι, το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ κεντρική τοποθεσία της πόλης, κοντά σε εμπορικούς δρόμους με πολλά καταστήματα και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση.

  • Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο κτίριο;

    Όχι, το κτίριο δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης, αλλά υπάρχουν ιδιωτικά πάρκινγκ σε πολύ κοντινή απόσταση.

  • Υπάρχει θόρυβος στο διαμέρισμα;

    Παρά την κεντρική του τοποθεσία, η υπερυψωμένη θέση του διαμερίσματος και η τοποθέτηση ηχομονωτικών παραθύρων μειώνουν τους εξωτερικούς θορύβους.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας

Πάντα καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας στο διαμέρισμα αυτοπροσώπως και τους ξεναγούμε. Κατά τη διάρκεια του check-in, υπάρχει λεπτομερής περιγραφή των ανέσεων του διαμερίσματος, πολλές συμβουλές για το πού μπορείτε να γευματίσετε και να ψωνίσετε στη Θεσσαλονίκη, ποια λεωφορεία να χρησιμοποιήσετε κ.λπ. Παρέχουμε επίσης 24ωρη εξυπηρέτηση σε ετοιμότητα για συντήρηση ή άλλα επείγοντα ζητήματα, καθώς και υπηρεσίες θυρωρού.

Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που είναι διαφορετική από αυτή που έχετε στα ξενοδοχεία και τους ξενώνες – κάτι πιο υπεύθυνο, πιο ανθρώπινο και τελικά πιο πολύτιμο. Έχοντας αυτό κατά νου, παρακαλούμε να μην αντιμετωπίζετε τα μέλη μας ή τις υπηρεσίες μας όπως θα κάνατε σε ένα ξενοδοχείο.

Αν αναζητάτε 24ωρη υπηρεσία δωματίου, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κλείσετε τη διαμονή σας αλλού. Αλλά αν ψάχνετε για μια χαλαρή, ζεστή ατμόσφαιρα… ένα σπίτι μακριά από το σπίτι σας, τότε κάντε οπωσδήποτε κράτηση μαζί μας.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράψουμε τη διαμονή σας, οπότε απαιτείται ο αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας του ατόμου που κάνει την κράτηση.

 

Σχετικά με τη γειτονιά

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να συναντήσουμε τους επισκέπτες μας προσωπικά και να τους καλωσορίσουμε στο διαμέρισμα. Οι μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο μπορούν επίσης να κανονιστούν εκ των προτέρων.

Ο χώρος στάθμευσης στο κέντρο της πόλης είναι εξαιρετικά σπάνιος και πληρώνεται με την ώρα. Σε περίπτωση που έρχεστε με αυτοκίνητο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων, ώστε να σας προτείνουμε τους πλησιέστερους χώρους στάθμευσης.

Το Wild Lobster στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού.

 

Παρακαλούμε να τηρήσετε τα παρακάτω

να σεβαστείτε την πολιτική του μη καπνίσματος.

να βγάζετε τα σκουπίδια σας έξω σε καθημερινή βάση. Τα ανακυκλώσιμα μπορούν να διαχωριστούν, να συγκεντρωθούν σε μεγάλες σακούλες και να πεταχτούν στους μεγάλους μπλε κάδους που βρίσκονται κάτω από το διαμέρισμα.

να κάνετε ησυχία κατά τη διάρκεια :
15:00 – 17:30 και 23:00 – 07:00 (1/4 – 30/9)
15:30 – 17:30 και 22:00 – 07:30 (1/10 – 31/3).

εξοικονομείτε πόρους, τόσο νερό όσο και ηλεκτρικό ρεύμα. Παρακαλούμε σκεφτείτε με πιο βιώσιμο τρόπο και μην αφήνετε το νερό να τρέχει άσκοπα ή τα κλιματιστικά να λειτουργούν ενώ οι μπαλκονόπορτες είναι ανοιχτές.

Σημεία ενδιαφέροντος

  • Πλατεία Αριστοτέλους: 400μ.
  • Λευκός Πύργος: 200μ.
  • Λαδάδικα: 500μ.
  • Αεροδρόμιο: 16χλμ.