Χαλκιδική

Pink Palm Tree 2 Apartment – Τρανή Αμμούδα

2 guests
4 guests
1 bedroom
1 bedroom
2 bathrooms
1 bathroom
38m2
50m2
Show in map

Key features

Themes

Φιλικό προς την Οικογένεια

Amenities

tv
Τηλεόραση
iron
Σίδερο & Σιδερώστρα
hairdryer
Πιστολάκι Μαλλιών
Wi-Fi
free parking
Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
Μηχανή Espresso
Κλιματιστικό
washing machine
Πλυντήριο ρούχων
bbq
BBQ
towels
Πετσέτες
fully equipped kitchen
Εξοπλισμένη Κουζίνα

σύνολο €0

Καταχωρίστε μια έγκυρη τοποθεσία.
Καταχωρίστε μια έγκυρη ημερομηνία.
Καταχωρίστε μια έγκυρη ημερομηνία.

About

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, κοντά στην εντυπωσιακή παραλία της Τρανής Αμμούδας. Κάντε κράτηση σε ένα από τα Palm Tree σπίτια μας και περάστε διακοπές κοντά σε φίλους και οικογένεια!

Το Pink Palm Tree 2 είναι ένα όμορφο και άνετο διαμέρισμα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την υπέροχη παραλία της Τρανής Αμμούδας, μία από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς της Χαλκιδικής.

Προσφέρει άνετη διαμονή σε ζευγάρια, αλλά είναι επίσης ιδανικό για οικογένειες και φίλους που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους μαζί, καθώς βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Pink Palm Tree 1, και δίπλα στα σπίτια μας Blue και Green Palm Tree.

AMA: 00002122619

Χρήσιμες πληροφορίες

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για ένα κτίριο τριών επιπέδων και ότι θα υπάρχουν και άλλοι επισκέπτες που διαμένουν στον επάνω όροφο – κάθε σπίτι είναι εντελώς ξεχωριστό, δεν υπάρχει τίποτα κοινό μεταξύ των σπιτιών.

Το Pink Palm Tree 2 είναι εν μέρει υπόγειο, έτσι ώστε να είναι δροσερό ακόμα και κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών ημερών. Υπάρχουν παράθυρα ώστε να υπάρχει φυσικό φως!

Η παραλία της Τρανής Αμμούδας απέχει περίπου 600μ.

 

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας

Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που είναι διαφορετική από αυτή που έχετε στα ξενοδοχεία και τους ξενώνες – κάτι πιο υπεύθυνο, πιο ανθρώπινο και τελικά πιο πολύτιμο. Έχοντας αυτό κατά νου, παρακαλούμε να μην αντιμετωπίζετε τα μέλη μας ή τις υπηρεσίες μας όπως θα κάνατε σε ένα ξενοδοχείο. Αν ψάχνετε για μια χαλαρή, ζεστή ατμόσφαιρα… ένα σπίτι μακριά από το σπίτι, τότε κάντε οπωσδήποτε κράτηση με τη “Feels Like Home”.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλες οι ιδιοκτησίες μας είναι αυτοεξυπηρετούμενες. Παρέχουμε καθαρά σεντόνια και πετσέτες μπάνιου, τα οποία ανανεώνουμε κάθε εβδομάδα κατόπιν αιτήματος. Υπάρχουν μερικά προϊόντα καλωσορίσματος, αλλά δεν παρέχουμε αγαθά για το μαγείρεμα και την προσωπική φροντίδα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να φέρετε μαζί σας τα δικά σας είδη υγιεινής και προϊόντα.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράψουμε τη διαμονή σας, οπότε απαιτείται το διαβατήριο ή ο αριθμός ταυτότητας του ατόμου που κάνει την κράτηση.

 

Σχετικά με τη γειτονιά

Ο Όρμος Παναγίας, το πλησιέστερο χωριό, βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην ανατολική πλευρά της Σιθωνίας. Είναι ένα μικρό χωριό, με ψαροταβέρνες, μπαρ, φούρνο και μίνι μάρκετ. Μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής βρίσκονται σε κοντινή απόσταση (Βουρβουρού, Καλαμίτσι κ.λπ.), ενώ η πόλη της Νικήτης, μια πόλη με έντονη τουριστική κίνηση, απέχει λιγότερο από 10 χιλιόμετρα και αξίζει να την επισκεφθείτε για μια ευρύτερη γκάμα εστιατορίων και μεγάλα σούπερ μάρκετ.

 

Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες

να σεβαστείτε την πολιτική του μη καπνίσματος.
να βγάζετε τα σκουπίδια σας στην κεντρική πύλη του συγκροτήματος, όπου βρίσκονται οι μεγάλοι κάδοι απορριμμάτων. Τα ανακυκλώσιμα υλικά μπορούν να διαχωριστούν, να συγκεντρωθούν σε μεγάλες σακούλες και να πεταχτούν στους μεγάλους μπλε κάδους που βρίσκονται παντού στην κεντρική εθνική οδό της Χαλκιδικής ή στην πόλη.
να τηρείται τις ώρες κοινής ησυχίας (15:00-17:30) και μετά τις 23:00
εξοικονομήστε πόρους, τόσο νερό όσο και ηλεκτρικό ρεύμα. Παρακαλώ σκεφτείτε με πιο βιώσιμο τρόπο και μην αφήνετε τα κλιματιστικά να λειτουργούν ενώ οι μπαλκονόπορτες είναι ανοιχτές ή το νερό να τρέχει άσκοπα.

Σημεία ενδιαφέροντος

  • Παραλία Τραννής Αμμούδας: 600μ.
  • Όρμος Παναγίας: 1χλμ.
  • Αεροδρόμιο: 95χλμ.
  • Θεσασλονίκη: 105χλμ.