Ιδιοκτήτες

Αποδοτική Διαχείριση Ακινήτων

Η Feels Like Home εγγυάται ότι όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων επωφελούνται από τα ακίνητά τους όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κερδίστε χρήματα ξεκούραστα, εξοικονομήστε χρόνο, ενέργεια και έξοδα και να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας είναι σε καλά χέρια.

Εκμεταλλευτείτε πλήρως το ακίνητό σας και αυξήστε το εισόδημά σας.

Η τεχνογνωσία μας μάς επιτρέπει να αυξήσουμε την πληρότητα, χρησιμοποιώντας cross-platform marketing, από πολλαπλά κανάλια, OTAs και φυσικά το δικό μας πελατολόγιο. Προσαρμόζουμε συνεχώς τις τιμές με αποτέλεσμα την καλύτερη πληρότητα και το μέγιστο κέρδος.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν:

Αποτελεσματική Διαχείριση

Από την αξιολόγηση και διαχείριση ακινήτων, τις κρατήσεις και την επικοινωνία με τους επισκέπτες, μέχρι την ασφαλιστική κάλυψη και την άμεση επίλυση προβλημάτων 24/7

Συντήρηση & Επισκευές

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του ακινήτου σας, από την τεχνική υποστήριξη από μια ομάδα ειδικών σε μόνιμη βάση, μέχρι την άμεση επισκευή όταν χρειάζεται.

Υπηρεσίες Kαθαρισμού

Εκτεταμένος καθαρισμός κατά το άνοιγμα/κλείσιμο της σεζόν και κατά τη διάρκεια των κρατήσεων από εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και παροχή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών.

Ολοκληρωμένος Εσωτερικός Σχεδιασμός

Αξιολόγηση, προετοιμασία και επίπλωση κάθε ακινήτου ή ακόμη και μερική ή πλήρης ανακαίνιση για τη βελτιστοποίησή του, ώστε να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του.

Σας ανήκει κάποιο ακίνητο;

Στείλτε μας μήνυμα