Η ομάδα μας

Η Feels Like Home ξεκίνησε ως το εγχείρημα μεταξύ παιδικών φίλων σε ένα μικρό γραφείο στην πλατεία Αριστοτέλους- φίλοι που γνωρίζονται εδώ και δεκαετίες και έχουν ταξιδέψει μαζί σε όλο τον κόσμο, εξερευνώντας διαφορετικούς πολιτισμούς και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.

Πριν από μερικά χρόνια, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να μαζέψουμε τα καλύτερα κομμάτια της εμπειρίας μας και να προσφέρουμε μια πραγματικά ζεστή φιλοξενία σε ανθρώπους που θέλουν να εξερευνήσουν την Ελλάδα: τη γενέτειρά μας, τη Θεσσαλονίκη, και τον τόπο των παιδικών μας διακοπών, τη Χαλκιδική.

Έτσι δημιουργήσαμε τη Feels Like Home, για να προσφέρουμε στον κόσμο την περίφημη ελληνική “φιλοξενία”.

Αγαπάμε και σεβόμαστε κάθε ακίνητο που διαχειριζόμαστε σαν να είναι το δικό μας σπίτι.

Παραθαλάσσιες βίλες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ψηλοτάβανα διαμερίσματα σε νεοκλασικά κτίρια, παραδοσιακά σπίτια ενσωματωμένα στα πευκοδάση της Χαλκιδικής: κάθε σπίτι είναι ξεχωριστό, κάθε φιλοξενούμενος είναι ξεχωριστός.

Κύριος στόχος μας είναι να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών μας και όχι απλώς να παρέχουμε επιλογές διαμονής. Είτε πρόκειται για τις μεταφορές σας, είτε για επιπλέον δραστηριότητες, είτε για συμβουλές σχετικά με τα καλύτερα εστιατόρια και τα κρυμμένα διαμάντια, είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Dimitris

Co-founder

Lakis

Co-founder

Maria

Reservations & Front Office Manager

Stratis

Hospitality Coordinator - Kassandra

Thodoris

Hospitality Coordinator - Thessaloniki

Join our team!

Apply!

Μας αρέσει επίσης να ανακαινίζουμε σπίτια σας!

The Blue Firefly,Potidea

Interior Designer:Eva Te

Traveller's Nest Apartment,Thessaloniki

Interior Designer:Eva Te

Melo Pearl, Nikiti

Interior Designer:Eva Te

Blue Horizon, Nikiti

Interior Designer:Eva Te