Χαλκιδική

Daphne – Beachfront Villa, Πευκοχώρι

2 guests
6 guests
1 bedroom
3 bedrooms
2 bathrooms
2 bathrooms
38m2
110m2
Show in map

Key features

Themes

Κοντά σε παραλία
Φιλικό προς την Οικογένεια

Amenities

tv
Τηλεόραση
iron
Σίδερο & Σιδερώστρα
hairdryer
Πιστολάκι Μαλλιών
free parking
Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
Μηχανή Espresso
Κλιματιστικό
washing machine
Πλυντήριο ρούχων
towels
Πετσέτες
babycot
Κρεβατάκι μωρού
fully equipped kitchen
Εξοπλισμένη Κουζίνα

σύνολο €0

Καταχωρίστε μια έγκυρη τοποθεσία.
Καταχωρίστε μια έγκυρη ημερομηνία.
Καταχωρίστε μια έγκυρη ημερομηνία.

About

Το Daphne είναι ένα σπίτι με μεσοτοιχία που ανήκει σε ένα όμορφο συγκρότημα κοντά στο Πευκοχώρι.

Οι ευρύχωροι εξωτερικοί χώροι σκιάζονται από τα πεύκα που περιβάλλουν το ακίνητο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον για φαγητό στο ύπαιθρο. Αυτό το σπίτι προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα για διακοπές δίπλα στη θάλασσα, είναι ένα ιδανικό καλοκαιρινό καταφύγιο για ανθρώπους που θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαμβάνουν το νερό όλη την ημέρα. Μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το χωριό Πευκοχώρι και την πολυσύχναστη περιοχή με τα μπαρ και τα καταστήματα της παραλίας.

Πρόκειται για μια μονοκατοικία τριών επιπέδων με μεσοτοιχία σε ένα όμορφο συγκρότημα με λίγες βίλες, όπου μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για τη Villa Apollo.

Η καλύτερη επιλογή για διακοπές πολύ κοντά στην παραλία. Μόλις 50 μέτρα μακριά, ακολουθώντας ένα μικρό μονοπάτι, φτάνετε στην παραλία του Γλαρόκαβου.

Στο ισόγειο οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από το άνετο καθιστικό με κλιματισμό και την άμεση πρόσβαση στη βεράντα καθώς και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με καφετιέρα φίλτρου.

Στο ανώτερο επίπεδο (σοφίτα), υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα, με king size κρεβάτι, κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχει αρκετός χώρος εδώ για να προσθέσετε μια κούνια, καθιστώντας αυτό το δωμάτιο ιδανικό για οικογένειες.

Στο κάτω επίπεδο υπάρχουν 2 ακόμη υπνοδωμάτια, κομψά διακοσμημένα και ένα πλήρες μπάνιο. Το υπνοδωμάτιο II διαθέτει ένα μονό κρεβάτι το οποίο είναι συρόμενο και παρέχει άλλο ένα ίδιο κρεβάτι και το υπνοδωμάτιο III διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και έναν επιπλέον καναπέ-κρεβάτι. Αυτός ο όροφος είναι εν μέρει υπόγειος, επομένως είναι δροσερός κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών ημερών και υπάρχει επίσης κλιματιστικό. Υπάρχουν παράθυρα που προσφέρουν φυσικό φως.

Επιπλέον, υπάρχει ένα ηλεκτρικό φορητό μπάρμπεκιου για δική σας χρήση.

Λάβετε υπόψη ότι το σήμα του διαδικτύου και του τηλεφώνου είναι σχετικά αργό, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή διαμονής για όσους θέλουν να ξεφύγουν από όλα αυτά.

AMA: 00002122283

FAQ

  • Υπάρχει χώρος στάθμευσης στα σπίτια;

    Ναι, κάθε σπίτι διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης, ενώ για να επισκεφθείτε το χωριό (Πευκοχώρι) χρειάζεται αυτοκίνητο.

  • Πόσο κοντά βρίσκονται τα σπίτια στην παραλία;

    Η παραλία είναι πολύ κοντά, σε απόσταση περίπου 50-70μ από τα σπίτια. Επιπλέον, για την άνεσή σας, παρέχονται δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα για κάθε σπίτι.

  • Έχουν τα σπίτια χώρο για μπάρμπεκιου;

    Όχι, τα σπίτια διαθέτουν ηλεκτρική ψησταριά.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας

Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που είναι διαφορετική από αυτή που έχετε στα ξενοδοχεία και τους ξενώνες – κάτι πιο υπεύθυνο, πιο ανθρώπινο και τελικά πιο πολύτιμο. Έχοντας αυτό κατά νου, παρακαλούμε να μην αντιμετωπίζετε τα μέλη μας ή τις υπηρεσίες μας όπως θα κάνατε σε ένα ξενοδοχείο. Αν ψάχνετε για μια χαλαρή, ζεστή ατμόσφαιρα… ένα σπίτι μακριά από το σπίτι, τότε κάντε οπωσδήποτε κράτηση με τη “Feels Like Home”.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλες οι ιδιοκτησίες μας είναι αυτοεξυπηρετούμενες. Παρέχουμε καθαρά σεντόνια και πετσέτες μπάνιου, τα οποία ανανεώνουμε κάθε εβδομάδα κατόπιν αιτήματος. Υπάρχουν μερικά προϊόντα καλωσορίσματος, αλλά δεν παρέχουμε αγαθά για το μαγείρεμα και την προσωπική φροντίδα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να φέρετε μαζί σας τα δικά σας είδη υγιεινής και προϊόντα.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράψουμε τη διαμονή σας, οπότε απαιτείται το διαβατήριο ή ο αριθμός ταυτότητας του ατόμου που κάνει την κράτηση.

 

Σχετικά με τη γειτονιά

Το Πευκοχώρι είναι ένα τουριστικό παραθαλάσσιο χωριό στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου της Κασσάνδρας, όπου θα βρείτε μια μεγάλη αμμώδη παραλία και τουριστικά καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

Η παραθαλάσσια μας ενοικιαζόμενη κατοικία διακοπών, Daphne, βρίσκεται 2χλμ. από το χωριό Πευκοχώρι. Η παραλία απέχει 50μ. και είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη με τα πόδια μέσα από το μονοπάτι του συγκροτήματος.

Σε κοντινή απόσταση, εύκολα προσβάσιμη με τα πόδια, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μια οργανωμένη παραλία για καφέ και σνακ (beach bar Γλαρόκαβος).

 

Παρακαλούμε να τηρείται τους παρακάτω κανόνες

Να σεβαστείτε την πολιτική για το μη κάπνισμα. Υπάρχει άφθονος εξωτερικός χώρος, μπαλκόνια, αίθριο, κήπος που οι καπνιστές μπορούν να απολαύσουν το τσιγάρο τους. Οι επόμενοι επισκέπτες θα το εκτιμήσουν επίσης αυτό.
Να βγάζετε τακτικά τα σκουπίδια σας έξω. Τα ανακυκλώσιμα απορρίπτονται στους μεγάλους μπλε κάδους που βρίσκονται σε όλο τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Χαλκιδικής.
να κάνετε ησυχία κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών ωρών (15.00-17.30) και μετά τις 23:00
εξοικονομείτε πόρους, τόσο νερό όσο και ηλεκτρικό ρεύμα. Παρακαλώ σκεφτείτε με πιο βιώσιμο τρόπο και μην αφήνετε το νερό να τρέχει άσκοπα.

Σημεία ενδιαφέροντος

  • Παραλία: 50μ.
  • Πευκοχώρι: 2χλμ.
  • Αεροδρόμιο: 85χλμ.
  • Θεσσαλονίκη: 95χλμ.